Nytt om navn

Les aktuelle saker fra oss i NameAbrand.

På disse sidene vil du finne aktuelle saker om hva som skjer hos oss i NameAbrand samt nye navn vi har utviklet og ting vi jobber med. Vi har også en facebookside hvor vi legger ut nyttig informasjon.

 • 02/07/2022 0 Kommentarer
  ANEO

  Another exciting new reference from NameAbrand! 


  We are pleased to present ANEO, which is a joint venture between TrønderEnergi and HItecVision. ANEO is a new Nordic company in the renewable energy sector, and is a pioneer in its field. Hence the name ANEO - "a new".
  The name has been developed by NameAbrand through another good collaboration with Høst Group AS.

  Les mer
 • 23/06/2022 0 Kommentarer
  EVOLGY

  Evolgy er et globalt, grønt teknologiselskap som fokuserer på tilpasset energitransformasjon. Selskapet leverer riktig energi – for lading eller oppvarming – i riktig format for ulike bil- og industriapplikasjoner. Teknologiene bidrar til effektive produksjonsprosesser og transportstrømmer med lavt eller intet karbonavtrykk.
  Navnet EVOLGY viser til "evolution + energy" – fremtidens utvikling av bærekraftig energiløsning.

  For ytterligere informasjon, sjekk www.evolgy.com

  Les mer
 • 21/06/2022 0 Kommentarer
  Boligblikk

  Nok en referanse fra NameAbrand!


  Gjensidige lanserer "Boligblikk – en smartere husforsikring".
  Boligblikk er en ny husforsikring som inkluderer sensorer slik at du kan holde øye med hjemmet, uansett hvor du er. Dette gir deg økt kontroll i hverdagen, men også når du er borte over lengre perioder. Sammen kan vi forhindre at små skader blir store.
  Du finner ytterligere informasjon her: www.gjensidige.no

  Les mer
 • 20/02/2022 0 Kommentarer
  Mellowfield

  Voice Norge lanserer et nytt klesmerke for kvinner!

  Med inspirasjon fra en vakker og drømmende eng, fanger dette navnet det beste fra to verdener. Akkurat som engen, innehar navnet  et bredt utvalg av en rekke farger. Navnet har positive verdier, og refererer til en avslappet sinnstilstand. Med en myk og feminin "touch" fanger Mellowfield opp det avslappende øyeblikket av en munter og solrik dag.

  Les mer
 • 20/02/2022 0 Kommentarer
  Vesbar

  Voice Norge lanserer et nytt klesmerke for menn!

  Påvirket av James Bonds signaturdrink, Vesper Martini, er dette
  merkenavnet godt egnet. Som Bond selv, er Vesbar-navnet skarpt, smart og alltid velkledd. Akkurat som cocktailen; kul og slank. I følge Bond burde det være nok hvis du prioriterer høyt kvalitet. Men han kommer alltid tilbake for mer...

  Les mer
 • 25/01/2022 0 Kommentarer
  Ovati

  Skarpnes har utviklet en flat betong-takstein med integrert solcelle. Navnet på taksteinen er OVATI, og viser til «InnOVATIon» og ikke minst» OVATIon». Positive, gode verdier for et miljøvennlig produkt med fantastisk kvalitet, som alle andre produkter som utvikles av Skarpnes.

  Les mer
 • 25/01/2022 0 Kommentarer
  Prodiga

  Nyttårsreferanse!
  PRODIGA er et norskutviklet kosttilskudd av høy kvalitet. Bidrar til en god fordøyelse, noe som er viktig for et velfungerende og aktivt liv. En unik sammensetning av probiotika og enzymer som gir næring til de gode bakteriene i tarmen.
  Vi takker for godt samarbeid og ønsker Nutrinor AS lykke til videre!

  Les mer
 • 09/07/2021 0 Kommentarer
  Vianode


  Elkem etablerer selskapet Vianode, som skal se på vekstmuligheter innen avanserte batterimaterialer.
  Selskapet har ambisjoner om å bygge opp Vianode som et ledende selskap innen produksjon av anodematerialer av syntetisk grafitt.
  Navnet er utviklet av NameAbrand i samarbeid med Høst Group.

  Les mer
 • 01/07/2021 0 Kommentarer
  GlobeTrack

  Atea har utviklet en sporingsløsning for oppdrettsnæringen. Moderne sporingsløsninger bygger på blokkjedeteknologi. Sporingen gjør at alt som går inn i et produkt er sporbart og tilgjengelig for alle. Løsningene genererer også nødvendig dokumentasjon.

  Sporingsløsningen har fått navnet Globetrack by Atea.

  Vi takker for godt samarbeid, og ønsker lykke til videre!

  Les mer
 • 27/12/2020 0 Kommentarer
  CONTURO

  27.12.20

  Ny referanse fra NameAbrand; CONTURO har sett dagens lys i Stokke/Vestfold og Telemark.
  Selskapet er rådgivere og prosjekterende for landbaserte byggeprosjekter. Alle typer bygg; næringsbygg, leilighetsbygg, hotellbygg, idrettsanlegg, produksjon/industri mm. Det som skiller selskapet fra konkurrenter ut er at man tilbyr tjenester innenfor flere fagområder (tverrfaglige), og kan ta ansvar for de fleste ingeniørfag i et byggeprosjekt. Selskapets register av offentlige ansvarsretter viser dette.

  Conturo er et maskulint, solid og foroverlent navnforslag, som innehar flere positive verdier.

  Forstavelsen «con» viser til ordet «construction», og endelsen «turo» viser til «future». Dette satt sammen avspeiler «the future construction» – eller på norsk; fremtidens byggeteknikk og kunnskap.

  Navnet CONTURO viser til fremtidsrettet kompetanse, altså effektivitet og kvalitet, trygghet og lønnsomhet.
  Vi takker for godt samarbeid, og ønsker lykke til videre!

  Les mer
 • 16/09/2020 0 Kommentarer
  SCOOPR. er født!

  September 2020

  Hurra! SCOOPR. er lansert, og vi er stolte av å stå bak navnet.
  Scoopr. tilbyr forbrukerne en digital tjeneste som gir god oversikt og forenkler valget av dagligdagse må-ha-produkter der pris er hovedkriteriet. (Forsikring, refinanisering og mobilabonnement).

  Navnet viser naturligvis til det å gjøre et SCOOP. Ordet betyr «å finne noe sjeldent, verdifullt – et varp eller kupp», noe som igjen viser til fordelene ved å benytte forretningsidèen/plattformen.

  Scoopr er kort og snappy, og bør være lett å oppfatte og huske.
  Vi i NameAbrand ønsker lykke til videre!

  Les mer
 • 15/09/2020 0 Kommentarer
  YABADU!

  September 2020

  YABADU er navnet på en online plattform fra HAV Funksjonsassistanse. Denne skal formidle arbeidskraft i form av ufaglærte arbeidstakere til arbeidsgiver i helse- og omsorgssektoren i første omgang. ​
  YABADU avspeiler positivitet, og den glede både arbeidsgiver og –taker opplever gjennom bruk av denne effektive, tilgjengelige og ikke minst enkle nettbaserte plattformen.

  www.yabadu.no

  Les mer
 • 27/06/2020 0 Kommentarer
  Ny referanse fra NameAbrand!

  27.06.2020

  Datasenterbedrifter Datacenter Group (TDCG) og NLDC fusjonerte i juli 2019. Nå starter disse kombinerte datasenterenhetene virksomhet under et nytt navn, NorthC. Med ti datasentre i hele Nederland, er NorthC trolig det største regionale datasenterfirmaet i landet, som betjener store organisasjoner og statlige institusjoner, så vel som leverandører av skyer og IT-tjenester og mindre bedrifter. Vi er stolte av å stå bak navnutviklingen i samarbeid med Høst Group AS.
  NorthC er et kort, sterkt navn med direkte referanse til den geografiske regionen selskapet befinner seg i. Nordsjøen (Noordzee) er en sterk nederlandsk og regional kulturell referanse. Dessuten er «The North» en referanse til ærlige verdier og et sterkt moralsk kompass. C står for Center, Connectivity og Culture.

  Les mer
 • 23/04/2020 0 Kommentarer
  ​JIF mot CIF

  05.04.2020

  Nok et bevis på hvor viktig det er å ivareta sine immaterielle verdier. Samtidig viser dette at det er av stor betydning å lansere et UNIKT navn, og ikke legge seg tett opp til andre eksisterende merker. Det kan koste dyrt.

  Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon om en trygg og profesjonell navnprosess.

  https://www.dn.no/jus/lilleborg/unilever/oslo-ting...


  Les mer
 • 24/01/2020 0 Kommentarer
  Internasjonale søknader til det norske varemerkeregistret

  24.01.2020

  Internasjonale aktører har fått øynene opp for det norske markedet, og registrerer stadig flere varemerker i vårt land. Vi nordmenn er imidlertid ikke fullt så opptatt av å ivareta våre immaterielle verdier. Har du registrert ditt firma- eller produktnavn som varemerke? Et registrert varemerke kan representere en stor verdi på sikt!


  https://dagligvarehandelen.no/nyheter/2020/rekordm...

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  Extra Leker vs. Coops lavpriskjede Extra

  Det er ikke bare varemerkeregistret - og andre registre som må sjekkes før et nytt navn - eller profiltekst skal lanseres. Markedsføringsloven må også tas hensyn til. 


  https://dagligvarehandelen.no/2020/extra-leker-men...

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  ​ETERNIC

  ETERNIC: Den globale økonomien går raskt fremover. Er det globale betalingssystemet ditt klart? Møt etterspørselen etter sanntids betaling over landegrensene og oppgjør med Eternic. Den flytende løsningen for globale betalinger og oppgjør.

  Eternic er et spennende, kort navn som lover mye. Navnet viser til evighet, - og varige verdier som er viktige i denne sammenhengen; et forbedret oppgjørssystem for banker. Disse verdiene viser også stabilitet og hastighet, og naturlig nok også økonomisk rettferdighet og sikkerhet. Eternic er lett å forstå, uttale og huske på de fleste språk.
  www.eternic.io

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  ​​NEONOMICS

  NEONOMICS: Din "Open Banking Navigator". En ny bevegelse av betalinger og data ved å koble tusenvis av banker gjennom et API.

  Neonomics er et navn som forteller det meste om innovasjon og engasjement. NEO er latin og betyr NY, og endelsen NOMICS viser til ECONOMICS og til sammen utgjør dette et positiv ladet ord som betyr NY ØKONOMI eller NEW ECONOMY.
  www.neonomics.io

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  ​MONIFAIR

  MONIFAIR er en ny type bank som tilbyr kundene gratis internasjonale pengeoverførsler, rimelig kreditt og fullstendig oversikt og kontroll over egen økonomi. Money + Fair er nettopp det banken ønsker å fremstå som, - en ærlig og tillitskapende bank som gir deg nye og gode fordeler.

  https://www.fintechinnovation.no/

  Les mer