Nytt om navn

Les aktuelle saker fra oss i NameAbrand.

På disse sidene vil du finne aktuelle saker om hva som skjer hos oss i NameAbrand samt nye navn vi har utviklet og ting vi jobber med. Vi har også en facebookside hvor vi legger ut nyttig informasjon.

 • 25/01/2022 0 Kommentarer
  Ovati

  Skarpnes har utviklet en flat betong-takstein med integrert solcelle. Navnet på taksteinen er OVATI, og viser til «InnOVATIon» og ikke minst» OVATIon». Positive, gode verdier for et miljøvennlig produkt med fantastisk kvalitet, som alle andre produkter som utvikles av Skarpnes.

  Les mer
 • 25/01/2022 0 Kommentarer
  Prodiga

  Nyttårsreferanse!
  PRODIGA er et norskutviklet kosttilskudd av høy kvalitet. Bidrar til en god fordøyelse, noe som er viktig for et velfungerende og aktivt liv. En unik sammensetning av probiotika og enzymer som gir næring til de gode bakteriene i tarmen.
  Vi takker for godt samarbeid og ønsker Nutrinor AS lykke til videre!

  Les mer
 • 09/07/2021 0 Kommentarer
  Vianode


  Elkem etablerer selskapet Vianode, som skal se på vekstmuligheter innen avanserte batterimaterialer.
  Selskapet har ambisjoner om å bygge opp Vianode som et ledende selskap innen produksjon av anodematerialer av syntetisk grafitt.
  Navnet er utviklet av NameAbrand i samarbeid med Høst Group.

  Les mer
 • 01/07/2021 0 Kommentarer
  GlobeTrack

  Atea har utviklet en sporingsløsning for oppdrettsnæringen. Moderne sporingsløsninger bygger på blokkjedeteknologi. Sporingen gjør at alt som går inn i et produkt er sporbart og tilgjengelig for alle. Løsningene genererer også nødvendig dokumentasjon.

  Sporingsløsningen har fått navnet Globetrack by Atea.

  Vi takker for godt samarbeid, og ønsker lykke til videre!

  Les mer
 • 27/12/2020 0 Kommentarer
  CONTURO

  27.12.20

  Ny referanse fra NameAbrand; CONTURO har sett dagens lys i Stokke/Vestfold og Telemark.
  Selskapet er rådgivere og prosjekterende for landbaserte byggeprosjekter. Alle typer bygg; næringsbygg, leilighetsbygg, hotellbygg, idrettsanlegg, produksjon/industri mm. Det som skiller selskapet fra konkurrenter ut er at man tilbyr tjenester innenfor flere fagområder (tverrfaglige), og kan ta ansvar for de fleste ingeniørfag i et byggeprosjekt. Selskapets register av offentlige ansvarsretter viser dette.

  Conturo er et maskulint, solid og foroverlent navnforslag, som innehar flere positive verdier.

  Forstavelsen «con» viser til ordet «construction», og endelsen «turo» viser til «future». Dette satt sammen avspeiler «the future construction» – eller på norsk; fremtidens byggeteknikk og kunnskap.

  Navnet CONTURO viser til fremtidsrettet kompetanse, altså effektivitet og kvalitet, trygghet og lønnsomhet.
  Vi takker for godt samarbeid, og ønsker lykke til videre!

  Les mer
 • 16/09/2020 0 Kommentarer
  SCOOPR. er født!

  September 2020

  Hurra! SCOOPR. er lansert, og vi er stolte av å stå bak navnet.
  Scoopr. tilbyr forbrukerne en digital tjeneste som gir god oversikt og forenkler valget av dagligdagse må-ha-produkter der pris er hovedkriteriet. (Forsikring, refinanisering og mobilabonnement).

  Navnet viser naturligvis til det å gjøre et SCOOP. Ordet betyr «å finne noe sjeldent, verdifullt – et varp eller kupp», noe som igjen viser til fordelene ved å benytte forretningsidèen/plattformen.

  Scoopr er kort og snappy, og bør være lett å oppfatte og huske.
  Vi i NameAbrand ønsker lykke til videre!

  Les mer
 • 15/09/2020 0 Kommentarer
  YABADU!

  September 2020

  YABADU er navnet på en online plattform fra HAV Funksjonsassistanse. Denne skal formidle arbeidskraft i form av ufaglærte arbeidstakere til arbeidsgiver i helse- og omsorgssektoren i første omgang. ​
  YABADU avspeiler positivitet, og den glede både arbeidsgiver og –taker opplever gjennom bruk av denne effektive, tilgjengelige og ikke minst enkle nettbaserte plattformen.

  www.yabadu.no

  Les mer
 • 27/06/2020 0 Kommentarer
  Ny referanse fra NameAbrand!

  27.06.2020

  Datasenterbedrifter Datacenter Group (TDCG) og NLDC fusjonerte i juli 2019. Nå starter disse kombinerte datasenterenhetene virksomhet under et nytt navn, NorthC. Med ti datasentre i hele Nederland, er NorthC trolig det største regionale datasenterfirmaet i landet, som betjener store organisasjoner og statlige institusjoner, så vel som leverandører av skyer og IT-tjenester og mindre bedrifter. Vi er stolte av å stå bak navnutviklingen i samarbeid med Høst Group AS.
  NorthC er et kort, sterkt navn med direkte referanse til den geografiske regionen selskapet befinner seg i. Nordsjøen (Noordzee) er en sterk nederlandsk og regional kulturell referanse. Dessuten er «The North» en referanse til ærlige verdier og et sterkt moralsk kompass. C står for Center, Connectivity og Culture.

  Les mer
 • 23/04/2020 0 Kommentarer
  ​JIF mot CIF

  05.04.2020

  Nok et bevis på hvor viktig det er å ivareta sine immaterielle verdier. Samtidig viser dette at det er av stor betydning å lansere et UNIKT navn, og ikke legge seg tett opp til andre eksisterende merker. Det kan koste dyrt.

  Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon om en trygg og profesjonell navnprosess.

  https://www.dn.no/jus/lilleborg/unilever/oslo-ting...


  Les mer
 • 24/01/2020 0 Kommentarer
  Internasjonale søknader til det norske varemerkeregistret

  24.01.2020

  Internasjonale aktører har fått øynene opp for det norske markedet, og registrerer stadig flere varemerker i vårt land. Vi nordmenn er imidlertid ikke fullt så opptatt av å ivareta våre immaterielle verdier. Har du registrert ditt firma- eller produktnavn som varemerke? Et registrert varemerke kan representere en stor verdi på sikt!


  https://dagligvarehandelen.no/nyheter/2020/rekordm...

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  Extra Leker vs. Coops lavpriskjede Extra

  Det er ikke bare varemerkeregistret - og andre registre som må sjekkes før et nytt navn - eller profiltekst skal lanseres. Markedsføringsloven må også tas hensyn til. 


  https://dagligvarehandelen.no/2020/extra-leker-men...

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  ​ETERNIC

  ETERNIC: Den globale økonomien går raskt fremover. Er det globale betalingssystemet ditt klart? Møt etterspørselen etter sanntids betaling over landegrensene og oppgjør med Eternic. Den flytende løsningen for globale betalinger og oppgjør.

  Eternic er et spennende, kort navn som lover mye. Navnet viser til evighet, - og varige verdier som er viktige i denne sammenhengen; et forbedret oppgjørssystem for banker. Disse verdiene viser også stabilitet og hastighet, og naturlig nok også økonomisk rettferdighet og sikkerhet. Eternic er lett å forstå, uttale og huske på de fleste språk.
  www.eternic.io

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  ​​NEONOMICS

  NEONOMICS: Din "Open Banking Navigator". En ny bevegelse av betalinger og data ved å koble tusenvis av banker gjennom et API.

  Neonomics er et navn som forteller det meste om innovasjon og engasjement. NEO er latin og betyr NY, og endelsen NOMICS viser til ECONOMICS og til sammen utgjør dette et positiv ladet ord som betyr NY ØKONOMI eller NEW ECONOMY.
  www.neonomics.io

  Les mer
 • 08/01/2020 0 Kommentarer
  ​MONIFAIR

  MONIFAIR er en ny type bank som tilbyr kundene gratis internasjonale pengeoverførsler, rimelig kreditt og fullstendig oversikt og kontroll over egen økonomi. Money + Fair er nettopp det banken ønsker å fremstå som, - en ærlig og tillitskapende bank som gir deg nye og gode fordeler.

  https://www.fintechinnovation.no/

  Les mer
 • 10/12/2019 0 Kommentarer
  Kostbar sak for VY

  Vy Communications gikk til sak mot Vygruppen for krenkelse av selskapets varemerke. Nå er imidlertid saken "løst" og det er inngått forlik i navnestriden.

  Denne saken viser at det kan bli særdeles dyrt å ikke gjennomføre de nødvendige kontroller eller avklaringer i en navnprosess.

  https://e24.no/naeringsliv/i/JowdgR/vy-inngaar-for...

  Les mer
 • 25/11/2019 - Tove Pharo Ronde 0 Kommentarer
  Popquiz med Finn Bjelke

  22.11.2019

  Endelig er navnstriden mellom NRK og Bauer Media/Radio Vinyl over.

  Les artikkelen her:

  https://kampanje.com/medier/2019/11/nrk-gir-seg-i-...

  Les mer
 • 25/11/2019 - Tove Pharo Ronde 0 Kommentarer
  Tre navn for Fintech Innovation

  Vi har utviklet TRE navn til Fintech Innovation over en tid;


  MONIFAIR, NEONOMICS og ETERNIC.  Les mer
 • 25/11/2019 - Tove Pharo Ronde 0 Kommentarer
  Belgiske KINOLT er lansert!

  September 2019

  Det belgiske selskapet EuroDiesel har byttet navn til KINOLT.

  Dette er KINOLT:

  "Vårt firma ble grunnlagt som Euro-Diesel i 1989 av et team av innovative ingeniører; spesialister i kritiske kraftsystemer. Mye har endret seg siden den gang! Vi har utviklet oss til en global partner som sikrer 'uendelig' makt for bedrifter og industrier over hele kloden fra Hong Kong til Santiago de Chile, Frankfurt til Singapore.En ting som aldri vil endre seg - begynn å bli ferdig - vi er ansvarlige for Dynamic UPS-løsningene vi tilbyr og forpliktelsene vi gjør. Når du navigerer på det nye nettstedet ditt, vil du se hvorfor kundebasen vår vokser. Uansett om du er en potensiell kunde, en forretningspartner eller en fremtidig ansatt, gleder vi oss til å finne ut hvordan vi kan samarbeide!!

  Navnet KINOLT refererer til kinetisk og volt, -  verdier som peker mot selskapets kjerneverdi, og industri. Kinolt er kort og direkte, lett å uttale og har ingen negative betydninger i noen av landene der navnet skal lanseres.

  Navnet er utviklet i samarbeid med SDG Oslo og McCann Copenhagen.

  www.kinolt.be

  Les mer
 • 25/11/2019 - Tove Pharo Ronde 0 Kommentarer
  CREDON!

  Juli 2019

  CREDON er en totalentreprenør som prosjekterer og bygger innlandet gjennom bolig, næring og offentlige bygg. CREDON følger deg gjennom hele fasen, fra start til mål – Det sikrer et effektivt, trygt og lønnsomt byggeprosjekt til det beste for deg og planeten vår.


  Credon er solid, tungt og sterkt,- et navn man vil legge merke til. Credon er utledet fra det latinske ordet «credo» som betyr «credibility», altså troverdighet. Credon betyr altså «jeg tror på», og i dette tilfellet viser dette til et selskap det er grunn til å stole på, et selskap som er presis, solid, ærlig og pålitelig. Credon er maskulint og tungt, og passer dermed godt til et selskap innen bygg- og entreprenørbransjen.

  Besøk CREDON på www.credon.no.

  Les mer